Een vuile auto door de wasstraat en er komt een schone auto uit. Het lijkt heel simpel, maar daar is wel wat voor nodig. Hieronder vind je de meest gestelde vragen m.b.t. auto’s wassen en natuurlijk ook de antwoorden

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Het effect van wax is tijdelijk, terwijl coating voor langere tijd (drie tot vijf jaar) zorgt voor een gladder oppervlak. En hoe gladder de lak, des te beter de bescherming. De kwaliteit van coating is dermate hoog dat we glansgarantie geven.

Dat is voor iedereen een persoonlijke afweging. Wel is het een feit dat je de auto regelmatig moet wassen om te voorkomen dat weersinvloeden de lak aantasten. En dan maakt het eigenlijk niet uit of je de auto intensief gebruikt of dat ie vaak onaangeroerd blijft, maar wel buiten staat geparkeerd.

Het is algemeen bekend dat vogelpoep een agressieve werking heeft op de autolak. Door de hoge zuurgraad in de uitwerpselen is het belangrijk om vogelpoep zo snel mogelijk (bij voorkeur direct) te verwijderen. Gebruik veel water en ga vooral niet wrijven.

Autowas-Centrum Raalte werkt niet met maandpakketten. Wel kunnen bedrijven waspasjes afnemen. Vraag naar de mogelijkheden!

Nee, maar er is voldoende capaciteit zodat je in principe nooit lang hoeft te wachten.

Het allerbeste resultaat krijg je door gebruik van de autowasstraat. Door onze manier van voorwassen is het meeste vuil al verwijderd en de wasstraat doet de rest. Ben je toch liefhebber van handmatig wassen, zorg dan altijd voor ruim voldoende water en ga niet met een spons en borstel over de vervuilde auto.

HIER BLINKEN WE IN UIT!

KRASVRIJ RESULTAAT

Door intensief voorwassen

Overdekt stofzuigen

Geen hinder van slecht weer

Glansgarantie

Het beste op gebied van coating

Uniek in de regio

Enige professionele wasstraat in Salland

Mooie klantverhalen

“Ho, stop maar!” Dat is eigenlijk wat ik wil roepen als de voorwassers van Autowas-Centrum Raalte hun werk hebben gedaan. De auto lijkt al schoon voordat ie de wasstraat ingaat, zo goed en uitvoerig zijn ze in de weer geweest. Maar, als mijn auto de wasstraat verlaat, zie je pas echt het verschil. Van vuil naar schoon, van schoon naar blinkend schoon. We zijn hartstikke blij met het vernieuwde autowascentrum!

Laura van Dartel