Poetsen

Ook voor professioneel poetsen en interieur reinigen bent u bij ons aan het goede adres.

Autowas-Centrum Raalte is FLON® 4000-dealer voor Salland.

Wat is FLON® 4000?

Flon® 4000 is een Lakpantser op PTFE basis, in de markt beter bekend onder de naam TEFLON.

Waarom FLON4000?

FLON® 4000 heeft een milieuvriendelijke lakpantser ontwikkeld die uw lak beschermt tegen vele invloeden van buitenaf. Tijdens de behandeling van de auto wordt een gladde en zeer sterke transparante kunststof beschermlaag op de lak van de auto aangebracht. FLON® 4000 is een lakpantser dat de eigenschap heeft zelf wel te hechten. Een auto behandeld met het FLON® 4000 Lakpantser, zal vuil op de carrosserie eenvoudiger laten reinigen. FLON® 4000 beschermd uw autolak bijvoorbeeld tegen UV-licht, zure regen, pekel en straatvuil. Autowas-Centrum Raalte maakt onder andere gebruik van de SILL Restore Coating (SRC) van FLON® 4000. SILL Restore Coating is een anticorrosie- en herstelcoating voor verweerde en verkleurde oppervlakken.

Inruilwaarde van uw auto.

Naast de motorische gezondheid van uw auto is de conditie van het uiterlijk natuurlijk ook van grote invloed bij het bepalen van de waarde van uw auto bij inruil. Het FLON® 4000 Lakpantser zal de lakglans van de auto vele jaren voor u beschermen. De investering in FLON® 4000 behandeling verdient zichzelf weer terug!

3 jaar Glansgarantie!

Mocht het toch zo zijn dat de lak van uw auto binnen de garantieperiode van 3 jaar zichtbaar zijn glans verliest, dan zal de FLON® 4000 dealer die de behandeling heeft uitgevoerd de behandeling als garantie, dus zonder kosten opnieuw uitvoeren. Dit alles volgens de voorwaarden, zoals omschreven op het garantiebewijs.

Voor meer informatie over de poetsmogelijkheden bij Autowas-Centrum Raalte,
over prijzen of een afspraak kunt u contact opnemen met Autowas-Centrum Raalte via:

info@awcr.nl of 0572 363 804.